Over ons

In 2003 zijn we begonnen met een kleine tassenwinkel in Dordecht. Vanaf het eerste uur hebben we ons gericht op een modern en trendy assortiment. We kregen al snel een trouwe vaste klantenkring in Dordrecht en omgeving. De afgelopen jaren hebben we ons assortiment verder uitbreid met leren tassen, koffers, laptop tassen en mannentassen.

Eind 2018 zijn we verhuisd naar een grotere locatie, nog steeds in het vertrouwde en gezellige centrum van Dordecht. Het succes van MyBag hebben we zeker ook te danken aan onze scherpe prijzen en de goede service. Door de goede contacten die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd met verschillende leveranciers kunnen we ook in de toekomst goede kwaliteitstassen blijven leveren tegen een scherpe prijs.

Door de lancering van onze website in 2007 is het ook mogelijk geworden om ons assortiment tassen aan klanten in heel Nederland te leveren. In 2020 is de website weer compleet vernieuwd. Via onze blogs, instavideo’s en inspiratie links houden we jullie volledig op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van tassen, mode en lifestyle. Als extra service bieden we nu ook een gratis retourservice en een laagste prijsgarantie.

joyce
keurmerk